Direct contact?
Bel Joke via
06 - 45171655 of 0182 - 516532

Joke Valk

Orthomoleculair therapeut Gouda

De praktijk

Hoe ga ik te werk?

U kunt contact met mij opnemen door te bellen, te mailen of door middel van het contactformulier. Tijdens de eerste kennismaking bespreken we wat ik voor u kan betekenen.

Het eerste consult gebruik ik om samen met u uw gezondheidsklachten in kaart te brengen en te kijken naar uw eetpatroon. Ook zaken als werk en leefstijl komen aan bod. We bespreken ook of het nodig is om laboratoriumonderzoek te doen.

In overleg met u stel ik een voorlopig behandelplan op, wat bestaat uit een voeding- en leefstijladvies, zo nodig aangevuld met voedingssupplementen.
Ik houd hierbij rekening met uw persoonlijke wensen, prioriteiten en mogelijkheden. We nemen de tijd voor dit eerste consult. Gemiddeld duurt het anderhalf uur.

 Begeleiding na het eerste consult

Lichamelijke klachten zijn vaak in de loop van de tijd ontstaan. De behandeling door middel van andere voeding en aanvullende supplementen zal dan ook niet binnen korte tijd effect hebben. Het vraagt geduld en inzet , maar over het algemeen kunt u binnen een paar weken tot drie maanden merken dat uw gezondheid vooruit gaat.

Het volgende consult is meestal na een paar weken. We bespreken dan wat er goed gaat, hoe u zich voelt en wat eventuele knelpunten voor u zijn in het behandelplan.
Het behandelplan vraagt namelijk in veel gevallen om het veranderen van bepaalde gewoonten. Dit kan in het begin lastig zijn. Ik wil u hierbij graag begeleiden in de consulten die volgen, maar ook d.m.v. korte (telefonische)contactmomenten.

Voor wie?

Volwassenen en kinderen kunnen bij mij  terecht met onder andere de volgende klachten:

Maag/darm klachten
Allergieën
Gewrichtsklachten
Verminderde weerstand    
Overgewicht
Spierpijn
Huidklachten
Hart- en vaatziekten
Overgangsklachten
Depressie
Hyperactiviteit/ADHD
Burnout
(Chronische) vermoeidheid
Stress

Maar ook voor:
Informatie over het voorkomen van ziekten
Eenvoudig advies over de keus van supplementen of voedingsmiddelen.(Tarief e-mailconsult).